Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2217
Title: | Фактори забезпечення конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі |
Authors: | Тясмін, А. В. Харченко, С. В. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | КНУТД |
Citation: | Тясмін А. В. Фактори забезпечення конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі / А. В. Тясмін, С. В. Харченко // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 3 : Секція "Економічні та соціально-політичні проблеми активізації інноваційної діяльності підприємств України". Секція "Міжнародні та національні стандарти в сфері технологій та дизайну" [Текст] : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 38. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2217 |
Appears in Collections: | Наукові розробки молоді на сучасному етапі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
20160428-29_TEZY_V3_P038.pdf | 242,93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.