Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2217
Назва: | Фактори забезпечення конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі |
Автори: | Тясмін, А. В. Харченко, С. В. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | КНУТД |
Бібліографічний опис: | Тясмін А. В. Фактори забезпечення конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі / А. В. Тясмін, С. В. Харченко // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 3 : Секція "Економічні та соціально-політичні проблеми активізації інноваційної діяльності підприємств України". Секція "Міжнародні та національні стандарти в сфері технологій та дизайну" [Текст] : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 38. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2217 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові розробки молоді на сучасному етапі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20160428-29_TEZY_V3_P038.pdf | 242,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.