Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22788
Назва: | Особливості фірмового стилю сучасних кав’ярень |
Інші назви: | Features of corporate identity of modern coffee shops |
Автори: | Струмінська, Т. В. Колісник, О. В. Голуб, О. І. |
Ключові слова: | кава кав’ярня кавова індустрія фірмовий стиль айдентика coffee coffee shop the coffee industry corporate style identity |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Струмінська Т. В. Особливості фірмового стилю сучасних кав’ярень / Т. В. Струмінська, О. В. Колісник, О. І. Голуб // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали IIІ Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 17 листопада 2022 року. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 231-236. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі досліджено стан кавової індустрії. Визначено роль та особливості сучасного фірмового стилю кав’ярень. Проаналізовано типові складові айдентики на прикладі найпопулярніших закордонних та вітчизняних кавових мереж. Систематизовано характеристики фірмового стилю кав’ярень шляхом порівняльного аналізу їхньої візуальної складової. The paper examines the state of the coffee industry. The role and features of the modern corporate identity of coffee shops are determined. The most popular foreign and domestic coffee chains are used to analyze typical elements of identity. The characteristics of the corporate identity of coffee shops are systematized by comparative analysis of their visual component. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22788 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра графічного дизайну (ГД) Кафедра моди та стилю (МС) Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatyka2022_V1_P231-236.pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.