Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23783
Назва: | Особливості оздоровчого харчування у фітнесі |
Автори: | Томіч, Л. М. Бузинний, Б. О. |
Ключові слова: | раціональне харчування здорове харчування оздоровче харчування фітнес збалансоване харчування |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Томіч Л. М. Особливості оздоровчого харчування у фітнесі / Л. М. Томіч, Б. О. Бузинний // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 104-107. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23783 |
Розташовується у зібраннях: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра фізичного виховання та здоров'я (ФВЗ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
INORKKI_2023_P104-107.pdf | 276,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.