Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23827
Title: | Гастрономічна культура Київщини |
Authors: | Вергун, А. М. Карпенко, Є. В. |
Keywords: | культура традиції кулінарні тенденції їжа |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Вергун А. М. Гастрономічна культура Київщини / А. М. Вергун, Є. В. Карпенко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 161-163. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23827 |
Appears in Collections: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
INORKKI_2023_P161-163.pdf | 269,1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.