Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23833
Title: Сучасні виклики ресторанного бізнесу в Україні
Authors: Тимейчук, А. М.
Харлан, Р. Ю.
Keywords: ресторанний бізнес
розвиток
онлайн-замовлення
HoReCa
Issue Date: 2023
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Тимейчук А. М. Сучасні виклики ресторанного бізнесу в Україні / А. М. Тимейчук, Р. Ю. Харлан // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 172-173.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23833
Appears in Collections:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
INORKKI_2023_P172-173.pdf236,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.