Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24269
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Тимейчук, А. М. | - |
dc.contributor.author | Грищенко, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-21T09:51:19Z | - |
dc.date.available | 2023-08-21T09:51:19Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Грищенко О. С. Розробка концепції розвитку еко-готелю на Київщині : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / О. С. Грищенко ; наук. кер. А. М. Тимейчук ; рец. Н. М. Джгуташвілі. – Київ : КНУТД, 2023. – 63 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24269 | - |
dc.description.abstract | Випускну бакалаврську роботу присвячено теоретичним аспектам конкурентоспроможності готельного підприємства та розробці концепції розвитку еко-готелю на Київщині. Розроблена стратегія закладу та пропозиції щодо впровадження сучасних анімаційних технологій в систему обслуговування проектованого закладу в Оболонському районі м. Києва. | uk |
dc.description.abstract | The final bachelor's thesis is devoted to the theoretical aspects of the competitiveness of the hotel enterprise and the development of the concept of the development of an eco-hotel in the Kyiv region. The institution's strategy and proposals for the introduction of modern animation technologies into the service system of the projected institution in the Obolon district of Kyiv have been developed. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | концепція розвитку | uk |
dc.subject | еко-готель | uk |
dc.subject | готельне господарство | uk |
dc.subject | development concept | uk |
dc.subject | eco-hotel | uk |
dc.subject | hotel management | uk |
dc.title | Розробка концепції розвитку еко-готелю на Київщині | uk |
dc.title.alternative | Development of the concept of eco-hotel development in the Kyiv region | uk |
dc.type | Дипломний проект | uk |
local.contributor.altauthor | Hryschenko, O. S. | - |
local.subject.faculty | Факультет культурних і креативних індустрій | uk |
local.subject.department | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
local.diplom.group | БГР-2-19 | uk |
local.diplom.okr | Бакалавр | uk |
local.diplom.speciality | 241 Готельно-ресторанна справа | uk |
local.diplom.program | Підприємництво в готельно-ресторанному бізнесі | uk |
local.contributor.altadvisor | Tymeichuk, A. M. | - |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврський рівень Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dyplom241_Hryschenko_Tymeichuk.pdf | 850,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.