Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24269
Title: | Розробка концепції розвитку еко-готелю на Київщині |
Other Titles: | Development of the concept of eco-hotel development in the Kyiv region |
Authors: | Тимейчук, А. М. Грищенко, О. С. |
Keywords: | концепція розвитку еко-готель готельне господарство development concept eco-hotel hotel management |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Грищенко О. С. Розробка концепції розвитку еко-готелю на Київщині : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / О. С. Грищенко ; наук. кер. А. М. Тимейчук ; рец. Н. М. Джгуташвілі. – Київ : КНУТД, 2023. – 63 с. |
Abstract: | Випускну бакалаврську роботу присвячено теоретичним аспектам конкурентоспроможності готельного підприємства та розробці концепції розвитку еко-готелю на Київщині. Розроблена стратегія закладу та пропозиції щодо впровадження сучасних анімаційних технологій в систему обслуговування проектованого закладу в Оболонському районі м. Києва. The final bachelor's thesis is devoted to the theoretical aspects of the competitiveness of the hotel enterprise and the development of the concept of the development of an eco-hotel in the Kyiv region. The institution's strategy and proposals for the introduction of modern animation technologies into the service system of the projected institution in the Obolon district of Kyiv have been developed. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24269 |
Faculty: | Факультет культурних і креативних індустрій |
Department: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Appears in Collections: | Бакалаврський рівень Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dyplom241_Hryschenko_Tymeichuk.pdf | 850,7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.