Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24340
Title: | Формування цінової політики підприємства |
Other Titles: | Formation of the price policy of the enterprise |
Authors: | Касич, Алла Олександрівна Герасименко, Владислав Едуардович |
Keywords: | ціни управління цінова політика елементи витрат собівартість резерви prices management price policy elements of cost cooperation reserve |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Герасименко В. Е. Формування цінової політики підприємства : дипломна бакалаврська робота за спеціальністю 073 Менеджмент / В. Е. Герасименко ; наук. кер. А. О. Касич. – Київ : КНУТД, 2023. – 68 с. |
Abstract: | Випускну бакалаврську роботу присвячено дослідженню процесів формування цінової політики підприємства. Вивчено та досліджено врахування ключових чинників формування цінової політики промислового підприємства. Проведено аналіз витрат та цінової політики підприємства ПрАТ "Кременчукм’ясо". Розроблено ефективні цінові стратегії управління. Визначено резерви зниження собівартості продукції на досліджуваному підприємстві. The final bachelor's thesis is devoted to the research of the processes of formation of the enterprise's price policy. The consideration of the key factors in the formation of the price policy of an industrial enterprise has been studied and researched. Analysis of costs and price policy of Kremenchukmyaso PJSC was carried out. Effective price management strategies have been developed. Reserves for reducing the cost of production at the researched enterprise were determined. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24340 |
Faculty: | Факультет управління та бізнес-дизайну |
Department: | Кафедра управління та смарт-інновацій |
Appears in Collections: | Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ) Бакалаврський рівень |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dyplom073_Gerasymenko_Kasych.pdf | 1,3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.