Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24757
Title: Особливості дизайн-проектування ресторану
Other Titles: Features of the restaurant design project
Authors: Семикіна, Олена
Дяченко, Ксенія
Keywords: дизайн-проектування
дизайн
проект
інтер’єр
ресторан
design
project
interior
restaurant
Issue Date: 2023
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Семикіна О. Особливості дизайн-проектування ресторану / О. Семикіна, К. Дяченко // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 27 квітня 2023 року. – У 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 241-244.
Abstract: Представлено результати дослідження особливостей дизайн-проектування ресторану у реаліях сьогодення. Мета роботи полягає у визначенні основних етапів розробки дизайн-проекту ресторану та систематизації особливостей формування дизайну ресторанного господарства задля створення оптимально комфортного середовища для відвідувачів.
The results of the study of the peculiarities of restaurant design in today's realities are presented. The purpose of the work is carried out in the defined main stages of the development of the design project of the restaurant and the systematization of the peculiarities of the formation of the design of the restaurant economy in order to create an optimally comfortable environment for visitors.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24757
Appears in Collections:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
APSD_2023_V2_P241-244.pdf631,66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.