Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24757
Title: | Особливості дизайн-проектування ресторану |
Other Titles: | Features of the restaurant design project |
Authors: | Семикіна, Олена Дяченко, Ксенія |
Keywords: | дизайн-проектування дизайн проект інтер’єр ресторан design project interior restaurant |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Семикіна О. Особливості дизайн-проектування ресторану / О. Семикіна, К. Дяченко // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 27 квітня 2023 року. – У 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 241-244. |
Abstract: | Представлено результати дослідження особливостей дизайн-проектування ресторану у реаліях сьогодення. Мета роботи полягає у визначенні основних етапів розробки дизайн-проекту ресторану та систематизації особливостей формування дизайну ресторанного господарства задля створення оптимально комфортного середовища для відвідувачів. The results of the study of the peculiarities of restaurant design in today's realities are presented. The purpose of the work is carried out in the defined main stages of the development of the design project of the restaurant and the systematization of the peculiarities of the formation of the design of the restaurant economy in order to create an optimally comfortable environment for visitors. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24757 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми сучасного дизайну |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
APSD_2023_V2_P241-244.pdf | 631,66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.