Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24974
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мотренко, Ірина Юріївна | - |
dc.contributor.author | Шидловська, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-02T12:35:52Z | - |
dc.date.available | 2023-11-02T12:35:52Z | - |
dc.date.issued | 2023-03 | - |
dc.identifier.citation | Мотренко І. Ю. Аналіз властивостей ферментованого Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus яблучного соку / І. Ю. Мотренко, О. А. Шидловська // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології = Problems and achievements of modern biotechnology : матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Харків, 24 березня 2023 року. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 278-279. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24974 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Національний фармацевтичний університет | uk |
dc.title | Аналіз властивостей ферментованого Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus яблучного соку | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.section | Медицина, фармація, промислова фармація | uk |
local.subject.faculty | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | uk |
local.subject.department | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра | uk |
local.conference.location | Харків | uk |
local.conference.date | 2023-03-24 | - |
local.conference.name | Проблеми та досягнення сучасної біотехнології | uk |
local.conference.name | Problems and achievements of modern biotechnology | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мотренко_тези.pdf | 12,94 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.