Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24974
Title: Аналіз властивостей ферментованого Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus яблучного соку
Authors: Мотренко, Ірина Юріївна
Шидловська, О. А.
Issue Date: Mar-2023
Publisher: Національний фармацевтичний університет
Citation: Мотренко І. Ю. Аналіз властивостей ферментованого Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus яблучного соку / І. Ю. Мотренко, О. А. Шидловська // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології = Problems and achievements of modern biotechnology : матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Харків, 24 березня 2023 року. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 278-279.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24974
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра біотехнології, шкіри та хутра
Appears in Collections:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мотренко_тези.pdf12,94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.