Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24992
Назва: | Theoretical foundations for the development of professional competencies in education |
Автори: | Yalovenko, Olha Nyshenko, Olena Poliakova, Olha Prokopenko, Liudmyla Loshchenova, Iryna Oleksiuk, Oksana |
Ключові слова: | personalization educational process higher education educational activity |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Theoretical foundations for the development of professional competencies in education / O. Yalovenko, O. Nyshenko, O. Poliakova, L. Prokopenko, I. Loshchenova, O. Oleksiuk // AD ALTA: Journal of Interdisciplinary Research. – 2022. – Vol. 12, Issue 1, Special Issue XXVI. – P. 151-155. |
Source: | AD ALTA: Journal of Interdisciplinary Research |
Короткий огляд (реферат): | The article is based on a hypothesis: the process of forming students' professional competencies will be more effective if the technology of developing critical thinking is used in the educational process. Based on this, the main tasks solved in the article are as follows: - the analysis of scientific and methodological literature on the topic under study was carried out; - justified and developed various techniques for the development of critical thinking; - criteria and indicators of the effectiveness of the technology for the development of critical thinking have been identified; - the effectiveness of the developed methods in the process of teaching students has been checked. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24992 |
Faculty: | Факультет культурних і креативних індустрій |
Department: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
ISSN: | 1804-7890 2464-6733 (online) |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Article_AD_ALTA_Nyshenko_2022_P151-155.pdf | 620,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.