Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25285
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorМоргулець, О. Б.-
dc.contributor.authorНишенко, О. В.-
dc.date.accessioned2024-01-09T09:57:12Z-
dc.date.available2024-01-09T09:57:12Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationНишенко О. В. Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна магістерська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / О. В. Нишенко ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2023 – 102 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25285-
dc.description.abstractКваліфікаційну магістерську роботу присвячено дослідженню теоретичних положень та обґрунтуванню практичних рекомендацій щодо покращення діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу України в умовах культурного різноманіття. На основі дослідження діяльності ГР "Астері" визначено проблеми, спричинені крос-культурними особливостями та запропоновано шляхи вдосконалення діяльності ГР "Астері" шляхом покращення крос-культурних комунікацій.uk
dc.description.abstractThe qualifying master's thesis is devoted to the study of theoretical provisions and substantiation of practical recommendations regarding the improvement of the activities of enterprises of the hotel and restaurant business of Ukraine in conditions of cultural diversity. On the basis of the study of the activity of the HR "Asteri", problems caused by cross-cultural features were identified and ways of improving the activity of the HR "Asteri" by improving cross-cultural communications were proposed.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectпослугиuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.subjectіндустрія гостинностіuk
dc.subjectкрос-культурний менеджментuk
dc.subjectпроєктuk
dc.subjectтенденціїuk
dc.subjectрозвитокuk
dc.subjectбізнес під час війниuk
dc.subjectкультураuk
dc.subjectservicesuk
dc.subjecthotel and restaurant businessuk
dc.subjecthospitality industryuk
dc.subjectcrosscultural managementuk
dc.subjectprojectuk
dc.subjecttrendsuk
dc.subjectdevelopmentuk
dc.subjectbusiness during the waruk
dc.subjectcultureuk
dc.titleКрос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесуuk
dc.title.alternativeCross-cultural peculiarities of the implementation of projects at enterprises of the hotel and restaurant businessuk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorNyshenko, Olena-
local.subject.facultyФакультет культурних і креативних індустрійuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupМггРБ-22uk
local.diplom.targetМетою магістерської кваліфікаційної роботи є формування практичних рекомендацій з удосконалення системи управління підприємством готельно-ресторанного бізнесу шляхом врахування крос-культурних особливостей реалізації проєктів.uk
local.diplom.objectУправління підприємством в умовах культурного різноманіття.uk
local.diplom.predmetСукупність теоретико-методичних та науково-прикладних засад управління підприємством готельно-ресторанного бізнесу з врахуванням крос-культурних особливостей реалізації проєктів.uk
local.diplom.methodТеоретико-методичною базою магістерської кваліфікаційної роботи були наукові праці вітчизняних та зарубіжних учених за зазначеною тематикою дослідження. Методичною основою дослідження є система загальнонаукових та спеціальних методів, що дозволило дослідити різні аспекти управління підприємством готельно-ресторанного бізнесу в умовах культурного різноманіття. Проведене дослідження базувалося на використанні наукових підходів та методів, а саме: діалектичного підходу для аналізу й осмислення сутності і змісту основних категорій управління підприємством в умовах культурного різноманіття; методу порівнянь та узагальнень – для уточнення сутності поняття крос-культурна комунікація; бібліометричного методу – для дослідження напрямів проблемних питань з управління підприємством в умовах культурного різноманіття; методів аналізу та синтезу, методів статистичного, логічного та системно-структурного аналізу – для оцінки стану та тенденцій розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу; графоаналітичного методу – для унаочнення матеріалу та схематичності зображення низки теоретичних та практичних положень дослідження.uk
local.diplom.okrМагістрuk
local.diplom.speciality241 Готельно-ресторанна справаuk
local.diplom.programГотельно-ресторанний бізнесuk
local.contributor.altadvisorMorhulets, Oksana-
Розташовується у зібраннях:Магістерський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom241_Nyshenko_Morhulets.pdfКваліфікаційна магістерська робота зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. – Київський національний університет технологій та дизайну, Київ, 2023 рік.2,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.