Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25285
Title: | Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу |
Other Titles: | Cross-cultural peculiarities of the implementation of projects at enterprises of the hotel and restaurant business |
Authors: | Моргулець, О. Б. Нишенко, О. В. |
Keywords: | послуги готельно-ресторанний бізнес індустрія гостинності крос-культурний менеджмент проєкт тенденції розвиток бізнес під час війни культура services hotel and restaurant business hospitality industry crosscultural management project trends development business during the war culture |
Issue Date: | Dec-2023 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Нишенко О. В. Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна магістерська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / О. В. Нишенко ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2023 – 102 с. |
Abstract: | Кваліфікаційну магістерську роботу присвячено дослідженню теоретичних положень та обґрунтуванню практичних рекомендацій щодо покращення діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу України в умовах культурного різноманіття. На основі дослідження діяльності ГР "Астері" визначено проблеми, спричинені крос-культурними особливостями та запропоновано шляхи вдосконалення діяльності ГР "Астері" шляхом покращення крос-культурних комунікацій. The qualifying master's thesis is devoted to the study of theoretical provisions and substantiation of practical recommendations regarding the improvement of the activities of enterprises of the hotel and restaurant business of Ukraine in conditions of cultural diversity. On the basis of the study of the activity of the HR "Asteri", problems caused by cross-cultural features were identified and ways of improving the activity of the HR "Asteri" by improving cross-cultural communications were proposed. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25285 |
Faculty: | Факультет культурних і креативних індустрій |
Department: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Appears in Collections: | Магістерський рівень Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dyplom241_Nyshenko_Morhulets.pdf | Кваліфікаційна магістерська робота зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. – Київський національний університет технологій та дизайну, Київ, 2023 рік. | 2,07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.