Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25285
Title: Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
Other Titles: Cross-cultural peculiarities of the implementation of projects at enterprises of the hotel and restaurant business
Authors: Моргулець, О. Б.
Нишенко, О. В.
Keywords: послуги
готельно-ресторанний бізнес
індустрія гостинності
крос-культурний менеджмент
проєкт
тенденції
розвиток
бізнес під час війни
культура
services
hotel and restaurant business
hospitality industry
crosscultural management
project
trends
development
business during the war
culture
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Нишенко О. В. Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна магістерська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / О. В. Нишенко ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2023 – 102 с.
Abstract: Кваліфікаційну магістерську роботу присвячено дослідженню теоретичних положень та обґрунтуванню практичних рекомендацій щодо покращення діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу України в умовах культурного різноманіття. На основі дослідження діяльності ГР "Астері" визначено проблеми, спричинені крос-культурними особливостями та запропоновано шляхи вдосконалення діяльності ГР "Астері" шляхом покращення крос-культурних комунікацій.
The qualifying master's thesis is devoted to the study of theoretical provisions and substantiation of practical recommendations regarding the improvement of the activities of enterprises of the hotel and restaurant business of Ukraine in conditions of cultural diversity. On the basis of the study of the activity of the HR "Asteri", problems caused by cross-cultural features were identified and ways of improving the activity of the HR "Asteri" by improving cross-cultural communications were proposed.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25285
Faculty: Факультет культурних і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Appears in Collections:Магістерський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dyplom241_Nyshenko_Morhulets.pdfКваліфікаційна магістерська робота зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. – Київський національний університет технологій та дизайну, Київ, 2023 рік.2,07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.