Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25286
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Моргулець, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Костіна, Наталія | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-09T10:09:56Z | - |
dc.date.available | 2024-01-09T10:09:56Z | - |
dc.date.issued | 2023-12 | - |
dc.identifier.citation | Костіна Н. А. Креативний менеджмент підприємства готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна магістерська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / Н. А. Костіна ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2023 – 101 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25286 | - |
dc.description.abstract | Робота присвячена дослідженню креативного менеджменту на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. В роботі було розглянуто сутність поняття креативний менеджмент, розкрито його роль у організації готельно-ресторанного бізнесу. Проведено аналіз креативного менеджменту на готельно-ресторанному підприємстві ТОВ "ASTERI". Надані пропозиції щодо перспективних напрямів активізації креативного менеджменту на ТОВ "ASTERI". | uk |
dc.description.abstract | The work is devoted to the study of creative management at enterprises of the hotel and restaurant business. The work considered the essence of the concept of creative management, revealed its role in the organization of the hotel and restaurant business. An analysis of creative management at the hotel and restaurant enterprise LLC "ASTERI" was carried out. Proposals regarding promising directions for activation of creative management at "ASTERI" LLC were provided. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | готель | uk |
dc.subject | ресторан | uk |
dc.subject | креативний менеджмент | uk |
dc.subject | кейтеринг | uk |
dc.subject | віртуальний ресторан | uk |
dc.subject | дизайн їжі | uk |
dc.subject | hotel and restaurant business | uk |
dc.subject | hotel | uk |
dc.subject | restaurant | uk |
dc.subject | creative management | uk |
dc.subject | catering | uk |
dc.subject | virtual restaurant | uk |
dc.subject | food design | uk |
dc.title | Креативний менеджмент підприємства готельно-ресторанного бізнесу | uk |
dc.title.alternative | Creative management of a hotel-restaurant business enterprise | uk |
dc.type | Дипломний проект | uk |
local.contributor.altauthor | Kostina, Natalia | - |
local.subject.faculty | Факультет культурних і креативних індустрій | uk |
local.subject.department | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
local.diplom.group | МгЗГРБ-22 | uk |
local.diplom.target | Оцінка здійснення креативного менеджменту підприємства готельно-ресторанного бізнесу. | uk |
local.diplom.object | Об’єктом кваліфікаційної роботи виступає технологія креативного менеджменту. | uk |
local.diplom.predmet | Предметом дослідження є процес організації креативного менеджменту на підприємствах готельно-ресторанної сфери. | uk |
local.diplom.method | В процесі дослідження були використані такі методи: структурно-функціональний метод; метод наукової абстракції; аналіз та синтез; монографічний метод. | uk |
local.diplom.okr | Магістр | uk |
local.diplom.speciality | 241 Готельно-ресторанна справа | uk |
local.diplom.program | Готельно-ресторанний бізнес | uk |
local.contributor.altadvisor | Morhulets, Oksana | - |
Розташовується у зібраннях: | Магістерський рівень Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dyplom241_Kostina_Morhulets.pdf | Кваліфікаційна магістерська робота зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. – Київський національний університет технологій та дизайну, Київ, 2023 рік. | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.