Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25286
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorМоргулець, О. Б.-
dc.contributor.authorКостіна, Наталія-
dc.date.accessioned2024-01-09T10:09:56Z-
dc.date.available2024-01-09T10:09:56Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationКостіна Н. А. Креативний менеджмент підприємства готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна магістерська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / Н. А. Костіна ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2023 – 101 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25286-
dc.description.abstractРобота присвячена дослідженню креативного менеджменту на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. В роботі було розглянуто сутність поняття креативний менеджмент, розкрито його роль у організації готельно-ресторанного бізнесу. Проведено аналіз креативного менеджменту на готельно-ресторанному підприємстві ТОВ "ASTERI". Надані пропозиції щодо перспективних напрямів активізації креативного менеджменту на ТОВ "ASTERI".uk
dc.description.abstractThe work is devoted to the study of creative management at enterprises of the hotel and restaurant business. The work considered the essence of the concept of creative management, revealed its role in the organization of the hotel and restaurant business. An analysis of creative management at the hotel and restaurant enterprise LLC "ASTERI" was carried out. Proposals regarding promising directions for activation of creative management at "ASTERI" LLC were provided.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.subjectготельuk
dc.subjectресторанuk
dc.subjectкреативний менеджментuk
dc.subjectкейтерингuk
dc.subjectвіртуальний ресторанuk
dc.subjectдизайн їжіuk
dc.subjecthotel and restaurant businessuk
dc.subjecthoteluk
dc.subjectrestaurantuk
dc.subjectcreative managementuk
dc.subjectcateringuk
dc.subjectvirtual restaurantuk
dc.subjectfood designuk
dc.titleКреативний менеджмент підприємства готельно-ресторанного бізнесуuk
dc.title.alternativeCreative management of a hotel-restaurant business enterpriseuk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorKostina, Natalia-
local.subject.facultyФакультет культурних і креативних індустрійuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupМгЗГРБ-22uk
local.diplom.targetОцінка здійснення креативного менеджменту підприємства готельно-ресторанного бізнесу.uk
local.diplom.objectОб’єктом кваліфікаційної роботи виступає технологія креативного менеджменту.uk
local.diplom.predmetПредметом дослідження є процес організації креативного менеджменту на підприємствах готельно-ресторанної сфери.uk
local.diplom.methodВ процесі дослідження були використані такі методи: структурно-функціональний метод; метод наукової абстракції; аналіз та синтез; монографічний метод.uk
local.diplom.okrМагістрuk
local.diplom.speciality241 Готельно-ресторанна справаuk
local.diplom.programГотельно-ресторанний бізнесuk
local.contributor.altadvisorMorhulets, Oksana-
Розташовується у зібраннях:Магістерський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom241_Kostina_Morhulets.pdfКваліфікаційна магістерська робота зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. – Київський національний університет технологій та дизайну, Київ, 2023 рік.1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.