Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25312
Назва: | Удосконалення системи продажу готельного продукту в умовах діджиталізації ринку послуг на підприємстві ТОВ "Сад-Люкс" |
Автори: | Городянська, Лариса Володимирівна Татаровський, Артем Андрійович |
Ключові слова: | готельнний продукт послуга споживач товар ринок якість hotel product service consumer goods market quality |
Дата публікації: | вер-2023 |
Видавництво: | Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна |
Бібліографічний опис: | Городянська Л. В. Удосконалення системи продажу готельного продукту в умовах діджиталізації ринку послуг на підприємстві ТОВ "Сад-Люкс" / Л. В. Городянська, А. А. Татаровський // Трансформації особистості, суспільства та ринку праці: виклики майбутнього та вплив на освіту = Transformations of personality, society and the labor market: future challenges and impact on education : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, м. Харків, 20-22 вересня 2023 року. – Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2023. – С. 302. – Режим доступу: https://ekhnuir.karazin.ua/items/4308d747-baa5-4f84-9853-687aaabc62cc |
Короткий огляд (реферат): | В роботі проаналізовано головні структурні елементи, що створюють готельно-ресторанний продукт і своїм складним наповненням вказують на його унікальну комплексність, що включає речовинну та сервісну частини – продукцію й послугу. Також було встановлено чинники впливу на прийняття рішення про повторне та багаторазове отримання продукту готельної галузі. In the work analyzed, the main structural elements that create a hotel-restaurant product and their complex content indicate its unique complexity, which includes material and service parts – products and services. Factors influencing the decision-making on repeated and repeated acquisition of a hotel industry product were also determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25312 |
Faculty: | Факультет культурних і креативних індустрій |
Department: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник_DEFEP_(20-22_вересня_2023_р)_Р302.pdf | 131,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.