Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25840
Title: Аналіз сучасних кулінарних трендів у харчуванні, стилях приготування та сировинних компонентах
Authors: Семенюк, Л. Л.
Редька, В.
Issue Date: 2023
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Семенюк Л. Л. Аналіз сучасних кулінарних трендів у харчуванні, стилях приготування та сировинних компонентах / Л. Л. Семенюк, В. Редька // Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 6 жовтня 2023 року / ред. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 43-45.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25840
Appears in Collections:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PIONBUG_2023_P043-045.pdf386,32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.