Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25840
Назва: | Аналіз сучасних кулінарних трендів у харчуванні, стилях приготування та сировинних компонентах |
Автори: | Семенюк, Л. Л. Редька, В. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Семенюк Л. Л. Аналіз сучасних кулінарних трендів у харчуванні, стилях приготування та сировинних компонентах / Л. Л. Семенюк, В. Редька // Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 6 жовтня 2023 року / ред. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 43-45. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25840 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
PIONBUG_2023_P043-045.pdf | 386,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.