Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26276
Назва: | Особливості будови та властивості папаїну |
Автори: | Копитіна, І. В. Андреєва, О. А. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Копитіна І. В. Особливості будови та властивості папаїну / І. В. Копитіна, О. А. Андреєва // Освіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання : колективна монографія за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції, м. Київ, 18 жовтня 2023 року / за ред. В. П. Плаван, А. О. Касич, О. О. Бутенко. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 285-289. |
Короткий огляд (реферат): | У даній публікації розглянуто особливості будови та фізико-хімічні властивості ферментного препарату "папаїн", важливі для розуміння його технологічних можливостей та виробничого потенціалу, у тому числі для шкіряного виробництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26276 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Освіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
OSM_2023_Р285-289.pdf | 632,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.