Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26869
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Антоненко, Артем Васильович | - |
dc.contributor.author | Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна | - |
dc.contributor.author | Ніколаєнко, Микола Станіславович | - |
dc.contributor.author | Толок, Галина Арсенівна | - |
dc.contributor.author | Слободянюк, Наталія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Бровенко, Тетяна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Неіленко, Сергій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Толок, Семен Володимирович | - |
dc.contributor.author | Стукальська, Наталія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Земліна, Юлія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тонких, Олексій Григорович | - |
dc.contributor.author | Ніколайко, Галина Василівна | - |
dc.contributor.author | Полуда, Вікторія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Коваленко, Наталія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Ратушенко, Антоніна Тарасівна | - |
dc.contributor.author | Мякінченко, Ірина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Лебеденко, Тетяна Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Приходько, Ксенія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Пересічна, Світлана Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Дьяченко, Роксолана Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Горкун, Артем Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-17T12:20:00Z | - |
dc.date.available | 2024-06-17T12:20:00Z | - |
dc.date.copyright | 2023-11-09 | - |
dc.date.issued | 2023-11-08 | - |
dc.identifier.citation | Пат. 154347 UA, МПК (2023.01) A23L 23/00. Спосіб виробництва соусу сливово-вишневого / А. В. Антоненко та ін. ; власник Антоненко Артем Васильович. – № u202300806 ; заявл. 01.03.2023 ; опубл. 08.11.2023, Бюл. № 45. – 4 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26869 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва соусу сливово-вишневого включає розрізання свіжої сливи навпіл і відварювання, видаляння шкірки і кісточки, перетирання маси до пюреподібної консистенції, додавання подрібненого часнику, кропу, коріандру, м'яти, перцю, солі. Додатково додають пюре з вишні і проварюють протягом 30 хв та композиційну суміш на основі соєвого зернопродукту ЄСО "Супер", харчових волокон "Fibregum" і "Litesse", пектину "GRINDSTED YF 738", лактату кальцію Е327, масу прогрівають протягом 5 хв, проціджують. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Національний орган інтелектуальної власності Державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" | uk |
dc.title | Спосіб виробництва соусу сливово-вишневого | uk |
dc.title.alternative | The method of production of plum-cherry sauce | uk |
dc.type | Patent | uk |
dc.rights.holder | Антоненко Артем Васильович | uk |
local.subject.faculty | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій | uk |
local.subject.department | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
local.identifier.number | 154347 | uk |
local.identifier.mpk | A23L23/00 | uk |
local.identifier.request | u202300806 | uk |
local.date.request | 2023-03-01 | - |
local.identifier.bulletin | 45/2023 | uk |
local.identifier.country | Украина | uk |
Розташовується у зібраннях: | Винахідницька діяльність Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
published_description.pdf | 157,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.