Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26869
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнтоненко, Артем Васильович-
dc.contributor.authorБаль-Прилипко, Лариса Вацлавівна-
dc.contributor.authorНіколаєнко, Микола Станіславович-
dc.contributor.authorТолок, Галина Арсенівна-
dc.contributor.authorСлободянюк, Наталія Михайлівна-
dc.contributor.authorБровенко, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorНеіленко, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorТолок, Семен Володимирович-
dc.contributor.authorСтукальська, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.authorЗемліна, Юлія Володимирівна-
dc.contributor.authorТонких, Олексій Григорович-
dc.contributor.authorНіколайко, Галина Василівна-
dc.contributor.authorПолуда, Вікторія Володимирівна-
dc.contributor.authorКоваленко, Наталія Олександрівна-
dc.contributor.authorРатушенко, Антоніна Тарасівна-
dc.contributor.authorМякінченко, Ірина Олександрівна-
dc.contributor.authorЛебеденко, Тетяна Євгеніївна-
dc.contributor.authorПриходько, Ксенія Олександрівна-
dc.contributor.authorПересічна, Світлана Михайлівна-
dc.contributor.authorДьяченко, Роксолана Вікторівна-
dc.contributor.authorГоркун, Артем Олександрович-
dc.date.accessioned2024-06-17T12:20:00Z-
dc.date.available2024-06-17T12:20:00Z-
dc.date.copyright2023-11-09-
dc.date.issued2023-11-08-
dc.identifier.citationПат. 154347 UA, МПК (2023.01) A23L 23/00. Спосіб виробництва соусу сливово-вишневого / А. В. Антоненко та ін. ; власник Антоненко Артем Васильович. – № u202300806 ; заявл. 01.03.2023 ; опубл. 08.11.2023, Бюл. № 45. – 4 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26869-
dc.description.abstractСпосіб виробництва соусу сливово-вишневого включає розрізання свіжої сливи навпіл і відварювання, видаляння шкірки і кісточки, перетирання маси до пюреподібної консистенції, додавання подрібненого часнику, кропу, коріандру, м'яти, перцю, солі. Додатково додають пюре з вишні і проварюють протягом 30 хв та композиційну суміш на основі соєвого зернопродукту ЄСО "Супер", харчових волокон "Fibregum" і "Litesse", пектину "GRINDSTED YF 738", лактату кальцію Е327, масу прогрівають протягом 5 хв, проціджують.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНаціональний орган інтелектуальної власності Державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій"uk
dc.titleСпосіб виробництва соусу сливово-вишневогоuk
dc.title.alternativeThe method of production of plum-cherry sauceuk
dc.typePatentuk
dc.rights.holderАнтоненко Артем Васильовичuk
local.subject.facultyНавчально-науковий інститут культури і креативних індустрійuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.subject.method1uk
local.identifier.number154347uk
local.identifier.mpkA23L23/00uk
local.identifier.requestu202300806uk
local.date.request2023-03-01-
local.identifier.bulletin45/2023uk
local.identifier.countryУкраинаuk
Розташовується у зібраннях:Винахідницька діяльність
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
published_description.pdf157,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.