Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26869
Title: | Спосіб виробництва соусу сливово-вишневого |
Other Titles: | The method of production of plum-cherry sauce |
Authors: | Антоненко, Артем Васильович Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна Ніколаєнко, Микола Станіславович Толок, Галина Арсенівна Слободянюк, Наталія Михайлівна Бровенко, Тетяна Вікторівна Неіленко, Сергій Михайлович Толок, Семен Володимирович Стукальська, Наталія Миколаївна Земліна, Юлія Володимирівна Тонких, Олексій Григорович Ніколайко, Галина Василівна Полуда, Вікторія Володимирівна Коваленко, Наталія Олександрівна Ратушенко, Антоніна Тарасівна Мякінченко, Ірина Олександрівна Лебеденко, Тетяна Євгеніївна Приходько, Ксенія Олександрівна Пересічна, Світлана Михайлівна Дьяченко, Роксолана Вікторівна Горкун, Артем Олександрович |
Issue Date: | 8-Nov-2023 |
Publisher: | Національний орган інтелектуальної власності Державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" |
Citation: | Пат. 154347 UA, МПК (2023.01) A23L 23/00. Спосіб виробництва соусу сливово-вишневого / А. В. Антоненко та ін. ; власник Антоненко Артем Васильович. – № u202300806 ; заявл. 01.03.2023 ; опубл. 08.11.2023, Бюл. № 45. – 4 с. |
Abstract: | Спосіб виробництва соусу сливово-вишневого включає розрізання свіжої сливи навпіл і відварювання, видаляння шкірки і кісточки, перетирання маси до пюреподібної консистенції, додавання подрібненого часнику, кропу, коріандру, м'яти, перцю, солі. Додатково додають пюре з вишні і проварюють протягом 30 хв та композиційну суміш на основі соєвого зернопродукту ЄСО "Супер", харчових волокон "Fibregum" і "Litesse", пектину "GRINDSTED YF 738", лактату кальцію Е327, масу прогрівають протягом 5 хв, проціджують. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26869 |
Faculty: | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій |
Department: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Appears in Collections: | Винахідницька діяльність Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
published_description.pdf | 157,01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.