Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27005
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorГородянська, Лариса Володимирівна-
dc.contributor.authorГузь, Тетяна Василівна-
dc.date.accessioned2024-07-12T17:00:30Z-
dc.date.available2024-07-12T17:00:30Z-
dc.date.issued2024-06-24-
dc.identifier.citationГузь Т. В. Особливості організації індустрії гостинності в умовах воєнного стану : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / Т. В. Гузь ; наук. кер. Л. В. Городянська. – Київ : КНУТД, 2024. – 78 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27005-
dc.description.abstractНа підставі дослідження діяльності готелю "TWIN APART" обґрунтовано основні проблемні питання поточного етапу розвитку підприємства, проведено комплексний аналіз діяльності підприємства, розроблено рекомендації для покращення функціонування готелю.uk
dc.description.abstractThe qualification work investigates the impact of the military conflict on the functioning of the hotel industry, identifying the main challenges and problems that arise under these circumstances. Based on the study of the activities of the hotel "TWIN APART", the main problematic issues of the current stage of the enterprise's development have been substantiated, a comprehensive analysis of the enterprise's activities has been conducted, and recommendations for improving the hotel's functioning have been developed.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectіндустрія гостинностіuk
dc.subjectорганізаціяuk
dc.subjectвоєнний станuk
dc.subjectстратегія розвитку персоналуuk
dc.subjectмотивація персоналуuk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.subjecthospitality industryuk
dc.subjectorganizationuk
dc.subjectmartial lawuk
dc.subjectpersonnel development strategyuk
dc.subjectstaff motivationuk
dc.subjectimprovementuk
dc.titleОсобливості організації індустрії гостинності в умовах воєнного стануuk
dc.title.alternativeFeatures of the organization of the hospitality industry during martial lawuk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorHuz, Tetyana Vasylivna-
local.subject.facultyНавчально-науковий інститут культури і креативних індустрійuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupБГР-1-20uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality241 Готельно-ресторанна справаuk
local.diplom.programПідприємництво в готельно-ресторанному бізнесіuk
local.contributor.altadvisorGorodianska, Larysa Volodymyrivna-
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom241_Huz_Gorodianska.pdf2,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.