Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27005
Назва: | Особливості організації індустрії гостинності в умовах воєнного стану |
Інші назви: | Features of the organization of the hospitality industry during martial law |
Автори: | Городянська, Лариса Володимирівна Гузь, Тетяна Василівна |
Ключові слова: | індустрія гостинності організація воєнний стан стратегія розвитку персоналу мотивація персоналу удосконалення hospitality industry organization martial law personnel development strategy staff motivation improvement |
Дата публікації: | 24-чер-2024 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Гузь Т. В. Особливості організації індустрії гостинності в умовах воєнного стану : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / Т. В. Гузь ; наук. кер. Л. В. Городянська. – Київ : КНУТД, 2024. – 78 с. |
Короткий огляд (реферат): | На підставі дослідження діяльності готелю "TWIN APART" обґрунтовано основні проблемні питання поточного етапу розвитку підприємства, проведено комплексний аналіз діяльності підприємства, розроблено рекомендації для покращення функціонування готелю. The qualification work investigates the impact of the military conflict on the functioning of the hotel industry, identifying the main challenges and problems that arise under these circumstances. Based on the study of the activities of the hotel "TWIN APART", the main problematic issues of the current stage of the enterprise's development have been substantiated, a comprehensive analysis of the enterprise's activities has been conducted, and recommendations for improving the hotel's functioning have been developed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27005 |
Faculty: | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій |
Department: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврський рівень Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dyplom241_Huz_Gorodianska.pdf | 2,86 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.