Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27021
Title: | PR-технології закладів готельно-ресторанного бізнесу |
Other Titles: | PR technologies of hotel and restaurant business establishments |
Authors: | Моргулець, О. Б. Парафієнко, Анастасія Сергіївна |
Keywords: | PR-технології PR-компанія готельно-ресторанний бізнес маркетинговий комплекс стратегії розвитку Public Relations PR technologies PR company hotel and restaurant business marketing complex development strategies |
Issue Date: | Jun-2024 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Парафієнко А. С. PR-технології закладів готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / А. С. Парафієнко ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2024. – 70 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретико-практичних аспектів використання сучасних технологій Public Relations як інструменту маркетингових комунікацій в готельно-ресторанному бізнесі. В роботі визначено роль PR-технологій у залученні та утриманні клієнтів закладів гостинності; проаналізувати діяльність ТОВ TAKAVA; проаналізовано основні економічні показники господарської діяльності та конкурентного середовища кав'ярні TAKAVA; зроблено стратегічний аналіз потенціалу розвитку мережі кав’ярень TAKAVA; обґрунтовано необхідність взаємодія з медіа та створення публічних подій для просування закладу готельно-ресторанного бізнесу та розроблено план PR-кампанії для бренду TAKAVA. The qualification work is devoted to the study of theoretical and practical aspects of the use of modern Public Relations technologies as a tool of marketing communications in the hotel and restaurant business. The work defines the role of PR technologies in attracting and retaining customers of hospitality establishments; analyze the activities of TAKAVA LLC; the main economic indicators of economic activity and the competitive environment of TAKAVA coffee shop were analyzed; a strategic analysis of the development potential of the TAKAVA chain of coffee shops was made; the necessity of interaction with the media and the creation of public events to promote the establishment of the hotel and restaurant business was substantiated, and a PR campaign plan for the TAKAVA brand was developed. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27021 |
Faculty: | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій |
Department: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Appears in Collections: | Бакалаврський рівень Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dyplom241_Parafienko_Morhulets.pdf | Кваліфікаційна робота бакалавра з готельно-ресторанної справи | 1,15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.