Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27134
Title: Вплив штучного інтелекту на розвиток ресторанного бізнесу
Authors: Григоревська, Олена Олександрівна
Козій, Є. А.
Issue Date: 2024
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Григоревська О. О. Вплив штучного інтелекту на розвиток ресторанного бізнесу / О. О. Григоревська, Є. А. Козій // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації Глобальних цілей сталого розвитку : матеріали V Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 23 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 245-247.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27134
Appears in Collections:Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)
Імперативи економічного зростання в контексті реалізації Глобальних цілей сталого розвитку

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IMPER_2024_P245-247.pdf596,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.