Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27247
Назва: Модернізація сфери гостинності в Україні
Інші назви: Modernization of the field of hospitality in Ukraine
Автори: Городянська, Лариса Володимирівна
Дубовик, Марія Русланівна
Ключові слова: модернізація
гостинність
підприємство
готель
технології
покращення
обслуговування
modernization
hospitality
enterprise
hotel
technologies
improvement
service
Дата публікації: 25-чер-2024
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Дубовик М. Р. Модернізація сфери гостинності в Україні : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / М. Р. Дубовик ; наук. кер. Л. В. Городянська. – Київ : КНУТД, 2024. – 69 с.
Короткий огляд (реферат): У роботі здійснено огляд поточного стану діяльності готелю "SWISSHOTEL ШВЕЙЦАРСЬКИЙ" та ідентифікацію основних проблемним, що виникають на поточному етапі його розвитку. Обґрунтовано основні механізми та стратегії покращення діяльності готелю "SWISSHOTEL ШВЕЙЦАРСЬКИЙ" шляхом впровадження сучасних технологій, оптимізації процесів обслуговування та підвищення якості послуг для клієнтів.
The qualification work is dedicated to the study of the modernization of the hospitalityindustry in Ukraine, based on the example of the SWISSHOTEL SCHWEITSARSKY HOTEL enterprise. The workincludes an overview of the currentstate of operation of the "SWISSHOTEL SHVEITSARSKY" hotel and the identification of the main problematicissuesarising at the currentstage of itsdevelopment. Variousaspects of the hotel'sactivitywerestudied in order to identifyopportunities for modernization and improvement of service quality.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27247
Faculty: Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom241_Dubovyk_Gorodianska.pdf1,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.