Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27913
Title: | Lactic acid bacteria in the food industry |
Authors: | Denysenko, Vitalina Makarenko, Mykyta |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Makarenko M. Lactic acid bacteria in the food industry / M. Makarenko ; sientific supervisor V. Denysenko // Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу : збірник тез доповідей IX Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 11 квітня 2024 р. / за заг. ред. І. А. Махович. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 204-206. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27913 |
Appears in Collections: | Кафедра філології та перекладу (ФП) Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ITPF_2024_P204-206.pdf | 201,4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.