Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28119
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкляренко, Наталія-
dc.contributor.authorВасильченко, Вероніка-
dc.date.accessioned2024-11-11T22:44:10Z-
dc.date.available2024-11-11T22:44:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСкляренко Н. Концепція сталого розвитку у дизайні сучасної їстівної тари та упаковки для кав'ярень / Н. Скляренко, В. Васильченко // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів VІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 25 квітня 2024 року. – У 3-х т. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 182-185.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28119-
dc.description.abstractУ роботі проведено аналіз сучасного асортименту їстівної тари та упаковки для кав’ярень у контексті концепції сталого розвитку. Доведено, що інноваційні підходи до проєктування екологічно чистого пакування включають використання нових біорозкладних матеріалів, розвиток біорозчинних полімерів, а також впровадження нових технологій виробництва, які дозволять зменшити відходи та енергоспоживання. Дослідження екологічних, ергономічних та естетичних дизайн-особливостей їстівних упаковок є кроком у напрямку створення екологічно чистих та стало вигідних рішень у сфері пакування.uk
dc.description.abstractThe paper analyzes the modern assortment of edible containers and packaging for cafes in the context of the concept of sustainable development. It has been proven that innovative approaches to the design of environmentally friendly packaging include the use of new biodegradable materials, the development of biodegradable polymers, as well as the implementation of new production technologies that will reduce waste and energy consumption. Study of ecological, ergonomic and aesthetic design features of edible packaging are a step towards creating environmentally friendly and cost-effective solutions in the field of packaging.en
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectїстівна упаковкаuk
dc.subjectдизайн упаковкиuk
dc.subjectконцепція сталого розвиткуuk
dc.subjectекологіяuk
dc.subjectінноваціїuk
dc.subjectedible packaginguk
dc.subjectpackaging designuk
dc.subjectconcept of sustainable developmentuk
dc.subjectecologyuk
dc.subjectinnovationuk
dc.titleКонцепція сталого розвитку у дизайні сучасної їстівної тари та упаковки для кав'яреньuk
dc.title.alternativeThe concept of sustainable development in the design of modern edible packaging for cafesuk
dc.typeThesisuk
local.contributor.altauthorSkliarenko, N.-
local.contributor.altauthorVasylchenko, V.-
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2024-04-25-
local.conference.nameАктуальні проблеми сучасного дизайну-
local.conference.sectionМистецтвознавчі та культурологічні чинники дизайнуuk
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
APSD_2024_V1_P182-185.pdf600,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.