Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28624
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Квіта, Галина | - |
dc.contributor.author | Борисенко, Анастасія | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-21T12:04:19Z | - |
dc.date.available | 2025-02-21T12:04:19Z | - |
dc.date.issued | 2022-11-07 | - |
dc.identifier.citation | Борисенко А. С. Вдосконалення маркетингової стратегії функціонування підприємства: кваліфікаційна робота здобувача освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 075 Маркетинг / А. С. Борисенко; наук. кер. Г. Квіта. – Київ : КНУТД, 2022. 74 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28624 | - |
dc.description.abstract | В роботі розглянуто сутність стратегічного планування та види стратегій підприємства; проведено дослідження ринку кави та підприємств, що працюють у сфері HoReCa в Україні. Визначено позицію підприємства кав’ярні «Без дверей Espresso Bar»; оцінено маркетингові показники діяльності кав’ярні «Без дверей Espresso Bar» та визначено пріоритетні напрями розвитку; запропоновано ряд заходів для реалізації запропонованої стратегії. Результати дослідження можуть бути використані для вирішення проблем, пов’язаних з маркетинговим стратегічним управлінням підприємств, що працюють у сфері HoReCa. Ключові слова: ринок кав’ярень, ринок кави, маркетингова діяльність, маркетингова стратегія. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | маркетингова стратегія | uk |
dc.subject | ринок кави | uk |
dc.subject | ринок кав’ярень | uk |
dc.subject | маркетингова діяльність | uk |
dc.title | Вдосконалення маркетингової стратегії функціонування підприємства | uk |
dc.title.alternative | Improving the marketing strategy of the enterprise's functioning | uk |
dc.type | Дипломний проект | uk |
local.contributor.altauthor | Borasenko, Anastasiy | - |
local.subject.faculty | Факультет управління та бізнес-дизайну | uk |
local.subject.department | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
local.diplom.group | МгЗКМ-1-21 | uk |
local.diplom.target | Метою даної роботи є визначення ролі та місця маркетингових стратегій в управлінні підприємством, формулювання теоретичних підходів до формування маркетингової стратегії на підприємствах з урахуванням цільових сегментів ринку. | uk |
local.diplom.object | Об’єктом дослідження є ринок кави та кав’ярень України. | uk |
local.diplom.predmet | Предметом дослідження є маркетингова діяльність підприємства ТОВ «Без дверей Espresso Bar» та окремі складові стратегії удосконалення які спрямовані на підвищення її ефективності. | uk |
local.diplom.method | Методологія дослідження. Для проведення дослідження були використані такі загальнонаукові методи, як аналіз, синтез, моделювання. Серед спеціальних методів SWOT-аналіз, спостереження, глибинне інтерв’ю, опитування, кабінетні дослідження. | uk |
local.diplom.okr | Магістр | uk |
local.diplom.speciality | Маркетинг | uk |
local.diplom.program | Комунікаційний маркетинг | uk |
local.contributor.altadvisor | Kvita, Halyna | - |
Розташовується у зібраннях: | Магістерський рівень |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дорошенко-Борисенко.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.