Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28624
Title: | Вдосконалення маркетингової стратегії функціонування підприємства |
Other Titles: | Improving the marketing strategy of the enterprise's functioning |
Authors: | Квіта, Галина Борисенко, Анастасія |
Keywords: | маркетингова стратегія ринок кави ринок кав’ярень маркетингова діяльність |
Issue Date: | 7-Nov-2022 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Борисенко А. С. Вдосконалення маркетингової стратегії функціонування підприємства: кваліфікаційна робота здобувача освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 075 Маркетинг / А. С. Борисенко; наук. кер. Г. Квіта. – Київ : КНУТД, 2022. 74 с. |
Abstract: | В роботі розглянуто сутність стратегічного планування та види стратегій підприємства; проведено дослідження ринку кави та підприємств, що працюють у сфері HoReCa в Україні. Визначено позицію підприємства кав’ярні «Без дверей Espresso Bar»; оцінено маркетингові показники діяльності кав’ярні «Без дверей Espresso Bar» та визначено пріоритетні напрями розвитку; запропоновано ряд заходів для реалізації запропонованої стратегії. Результати дослідження можуть бути використані для вирішення проблем, пов’язаних з маркетинговим стратегічним управлінням підприємств, що працюють у сфері HoReCa. Ключові слова: ринок кав’ярень, ринок кави, маркетингова діяльність, маркетингова стратегія. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28624 |
Faculty: | Факультет управління та бізнес-дизайну |
Department: | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну |
Appears in Collections: | Магістерський рівень |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дорошенко-Борисенко.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.