Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/289
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данилкович, А. Г. | - |
dc.contributor.author | Романюк, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-13T08:20:45Z | - |
dc.date.available | 2016-01-13T08:20:45Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Данилкович А. Г. Ферментна обробка шкіряного напівфабрикату в процесі м’якшення / А. Г. Данилкович, О. О. Романюк // Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2014. - Т.3, № 6. - С. 23-27. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/289 | - |
dc.description.abstract | Досліджено процес формування структури і властивостей шкіряного напівфабрикату при м’якшенні. Ефективне проведення м’якшення забезпечується оптимальним співвідношенням між тривалістю процесів зоління і м’якшення при фіксованому технологічному режимі обробки сировини. Для виробництва еластичних шкір хромового дублення (взуттєвих, одягових, галантерейних) встановлена тривалість зневолошуваннязоління та м’якшення з використанням ферментного препарату Сhemizym BH | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk |
dc.subject | ферментні препарати | uk |
dc.subject | протеолітична активність | uk |
dc.subject | напівфабрикат | uk |
dc.subject | зоління | uk |
dc.subject | м’якшення | uk |
dc.subject | фізико-хімічні властивості | uk |
dc.title | Ферментна обробка шкіряного напівфабрикату в процесі м’якшення | uk |
dc.title.alternative | Enzymic treatment of leather intermediate product in the process of softening | uk |
local.contributor.altauthor | A. Danylkovych | - |
local.subject.section | Хімічні технології та екологічна безпека | uk |
local.source | Досліджено процес формування структури і властивостей шкіряного напівфабрикату при м’якшенні. Ефективне проведення м’якшення забезпечується оптимальним співвідношенням між тривалістю процесів зоління і м’якшення при фіксованому технологічному режимі обробки сировини. Для виробництва еластичних шкір хромового дублення (взуттєвих, одягових, галантерейних) встановлена тривалість зневолошуваннязоління та м’якшення з використанням ферментного препарату Сhemizym BH | uk |
local.subject.faculty | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | uk |
local.identifier.source | Видання України | uk |
local.subject.department | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
УДК 675 Ферментна обробка.pdf | 117,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.