Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/289
Title: Ферментна обробка шкіряного напівфабрикату в процесі м’якшення
Other Titles: Enzymic treatment of leather intermediate product in the process of softening
Authors: Данилкович, А. Г.
Романюк, О. О.
Keywords: ферментні препарати
протеолітична активність
напівфабрикат
зоління
м’якшення
фізико-хімічні властивості
Issue Date: 2014
Citation: Данилкович А. Г. Ферментна обробка шкіряного напівфабрикату в процесі м’якшення / А. Г. Данилкович, О. О. Романюк // Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2014. - Т.3, № 6. - С. 23-27.
Source: Досліджено процес формування структури і властивостей шкіряного напівфабрикату при м’якшенні. Ефективне проведення м’якшення забезпечується оптимальним співвідношенням між тривалістю процесів зоління і м’якшення при фіксованому технологічному режимі обробки сировини. Для виробництва еластичних шкір хромового дублення (взуттєвих, одягових, галантерейних) встановлена тривалість зневолошуваннязоління та м’якшення з використанням ферментного препарату Сhemizym BH
Abstract: Досліджено процес формування структури і властивостей шкіряного напівфабрикату при м’якшенні. Ефективне проведення м’якшення забезпечується оптимальним співвідношенням між тривалістю процесів зоління і м’якшення при фіксованому технологічному режимі обробки сировини. Для виробництва еластичних шкір хромового дублення (взуттєвих, одягових, галантерейних) встановлена тривалість зневолошуваннязоління та м’якшення з використанням ферментного препарату Сhemizym BH
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/289
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра біотехнології, шкіри та хутра
Appears in Collections:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Наукові публікації (статті)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
УДК 675 Ферментна обробка.pdf117,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.