Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29057
Title: | Антибактеріальні агенти для створення текстильних матеріалів - сучасний стан та тенденції розвитку |
Other Titles: | Antibacterial agents for the creation of textile materials – current state and development trends |
Authors: | Варданян, Анна Редько, Яна |
Keywords: | триклозан антибактеріальний агент бібліометричний аналіз текстильні матеріали |
Issue Date: | 25-Apr-2024 |
Citation: | Варданян А. Антибактеріальні агенти для створення текстильних матеріалів - сучасний стан та тенденції розвитку / А. Варданян, Я. Редько // Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences. - 2024. - 333(2). С. 112-119. |
Source: | Вісник Хмельницького національного університету |
Abstract: | Наведено існуючі та потенційні сфери для застосування триклозану в якості антибактеріального агенту широкого спектру дії. Проведено бібліометричний аналіз публікацій триклозановмісних комерційних продуктів, а саме: “Irgaguard®”, “Irgasan®”, “Tinosan®” та “Microban®”, які використані в якості ключових слів для пошукових запитів в системі Google Scholar. Отримано статистичні дані щодо зацікавленості промисловими назвами антибактеріальних засобів серед користувачів пошукової системи Google за допомогою системи Google Trends. Проаналізовано причини збільшення та зменшення зацікавленості антибактеріальними агентами протягом останніх п’яти років серед потенційних споживачів та наукової спільноти відповідно до кількості статей та пошукових запитів. |
DOI: | DOI 10.31891/2307-5732-2024-333-2-17 |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29057 |
Faculty: | Факультет мистецтв і моди |
Department: | Кафедра технології моди |
ISSN: | ISSN 2307-5732 |
Appears in Collections: | Наукові публікації (статті) Кафедра моди та стилю (МС) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
(333)+VKNU-TS-2024-N2-17.pdf | 703,8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.