Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29413
Назва: | Удосконалення організації та технології надання послуг харчування у готельно-ресторанному бізнесі |
Автори: | Семенюк, Л. Л. Ковтонюк, Я. С. |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес готельно-ресторанні підприємства послуги харчування персоналізоване обслуговування |
Дата публікації: | кві-2024 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Семенюк Л. Л. Удосконалення організації та технології надання послуг харчування у готельно-ресторанному бізнесі / Л. Л. Семенюк, Я. С. Ковтонюк // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів IІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 132–134. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29413 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
зам. 2000 Збірник ІККІ 2024 1 (1)-132-134.pdf | 284,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.