Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29413
Title: Удосконалення організації та технології надання послуг харчування у готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Семенюк, Л. Л.
Ковтонюк, Я. С.
Keywords: готельно-ресторанний бізнес
готельно-ресторанні підприємства
послуги харчування
персоналізоване обслуговування
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Семенюк Л. Л. Удосконалення організації та технології надання послуг харчування у готельно-ресторанному бізнесі / Л. Л. Семенюк, Я. С. Ковтонюк // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів IІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 132–134.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29413
Appears in Collections:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
зам. 2000 Збірник ІККІ 2024 1 (1)-132-134.pdf284,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.