Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29420
Title: Сучасний стан гастрономії України
Authors: Моргулець, О. Б.
Сімаченко, М. О.
Keywords: ресторанний бізнес
гастрономія
кулінарний туризм
інновації в гастрономії
традиційна кухня
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Моргулець О. Б. Сучасний стан гастрономії України / О. Б. Моргулець, М. О. Сімаченко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 119–121.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29420
Appears in Collections:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
зам. 2000 Збірник ІККІ 2024 1 (1)-119-121.pdf247,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.