Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29420
Title: | Сучасний стан гастрономії України |
Authors: | Моргулець, О. Б. Сімаченко, М. О. |
Keywords: | ресторанний бізнес гастрономія кулінарний туризм інновації в гастрономії традиційна кухня |
Issue Date: | Apr-2024 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Моргулець О. Б. Сучасний стан гастрономії України / О. Б. Моргулець, М. О. Сімаченко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 119–121. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29420 |
Appears in Collections: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
зам. 2000 Збірник ІККІ 2024 1 (1)-119-121.pdf | 247,22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.