Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29832
Назва: | Decoding theMolecularMechanism of Sweet Taste ofAmino Acidsby Their Intrinsic Properties andInteractions with HumanSweet TasteReceptor |
Інші назви: | Розшифровка молекулярного механізму солодкого смаку амінокислот через їхні внутрішні властивості та взаємодію з людським рецептором солодкого смаку |
Автори: | Wang, Ying Tong, Mingqiong Cao, Zanxia Cao Sun, Zeyuan Derkach, Tetiana Liu, Bo |
Ключові слова: | Molecular Mechanism of Sweet Taste Amino Acids Human Sweet Taste Receptor молекулярний механізм солодкого смаку амінокислоти людський рецептор солодкого смаку |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Wang Y. Decoding the Molecular Mechanism of Sweet Taste of Amino Acids by Their Intrinsic Properties and Interactions with Human Sweet Taste Receptor / Y. Wang, M. Tong, Z. Cao, Z. Sun, T. Derkach, B. Liu // ChemistrySelect. - 2024. - № 9. - P. 1-8. e202403468.10.1002/slct.202403468 |
Source: | Wiley-Blackwell Publishing Ltd |
Короткий огляд (реферат): | Y. Wang, M. Tong, Z. Cao, Z. Sun, T. Derkach, B. Liu, Decoding the Molecular Mechanism of Sweet Taste of Amino Acids by Their Intrinsic Properties and Interactions with Human Sweet Taste Receptor. ChemistrySelect 2024, 9, e202403468. https://doi.org/10.1002/slct.202403468 |
DOI: | 10.1002/slct.202403468 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29832 |
Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
Department: | Кафедра промислової фармації |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
!5_2024_Sun_Decoding_the_Molecular_Mechanism_of_Sweet_Taste_of.pdf | основна стаття | 3,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.