Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29832
Назва: Decoding theMolecularMechanism of Sweet Taste ofAmino Acidsby Their Intrinsic Properties andInteractions with HumanSweet TasteReceptor
Інші назви: Розшифровка молекулярного механізму солодкого смаку амінокислот через їхні внутрішні властивості та взаємодію з людським рецептором солодкого смаку
Автори: Wang, Ying
Tong, Mingqiong
Cao, Zanxia Cao
Sun, Zeyuan
Derkach, Tetiana
Liu, Bo
Ключові слова: Molecular Mechanism of Sweet Taste
Amino Acids
Human Sweet Taste Receptor
молекулярний механізм солодкого смаку
амінокислоти
людський рецептор солодкого смаку
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Wang Y. Decoding the Molecular Mechanism of Sweet Taste of Amino Acids by Their Intrinsic Properties and Interactions with Human Sweet Taste Receptor / Y. Wang, M. Tong, Z. Cao, Z. Sun, T. Derkach, B. Liu // ChemistrySelect. - 2024. - № 9. - P. 1-8. e202403468.10.1002/slct.202403468
Source: Wiley-Blackwell Publishing Ltd
Короткий огляд (реферат): Y. Wang, M. Tong, Z. Cao, Z. Sun, T. Derkach, B. Liu, Decoding the Molecular Mechanism of Sweet Taste of Amino Acids by Their Intrinsic Properties and Interactions with Human Sweet Taste Receptor. ChemistrySelect 2024, 9, e202403468. https://doi.org/10.1002/slct.202403468
DOI: 10.1002/slct.202403468
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29832
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра промислової фармації
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
!5_2024_Sun_Decoding_the_Molecular_Mechanism_of_Sweet_Taste_of.pdfосновна стаття3,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.