Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30003
Назва: Transformation of Ukraine’s restaurant industry amidst crises
Інші назви: Transformation of Ukraine’s restaurant industry amidst crises
Автори: Ахмедова, Олена
Дата публікації: 2025
Видавництво: Черкаси, НУЦЗУ
Бібліографічний опис: Akhmedova O. Transformation of Ukraine’s restaurant industry amidst crises / O. Akhmedova // ІІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Теорія і практика розвитку туризму: досвід, проблеми, інновації», 2025. Черкаси, НУЦЗУ, 20 лютого.- Черкаси. - 2025. - С. 163-165.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30003
Faculty: Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_НУЦЗУ_2025-163-165.pdf80,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.