Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31586
Назва: Гастрономічний туризм як фактор регіонального розвитку
Інші назви: Gastronomic Tourism as a Factor of Regional Development
Автори: Семенюк, Лариса Леонтіївна
Ключові слова: гастрономічний туризм
регіональний розвиток
внутрішній туризм
Дата публікації: 1-тра-2025
Видавництво: НУБіП України
Бібліографічний опис: Семенюк Л. Гастрономічний туризм як фактор регіонального розвитку / Л. Семенюк // Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти : збірник тез доповідей IV-ої міжнародної науково-практичної конференції (30 квітня - 1 травня 2025 р.). – Київ : НУБіП України, 2025. – C. 128-131.
Короткий огляд (реферат): Гастрономічний туризм відіграє ключову роль у розвитку регіонального туризму та збереженні кулінарної спадщини, оскільки через унікальні місцеві страви та кулінарні традиції сприяє підтримці малих фермерських господарств, ресторанного бізнесу та виробників локальних продуктів, популяризації національних кулінарних традицій і розвитку місцевої економіки. У цьому контексті він виступає не лише засобом залучення туристів, а й важливим інструментом культурної та економічної політики регіонів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31586
Faculty: Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник тез 2025 НУБіП КГРСтТ.pdf3,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.