Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31586| Title: | Гастрономічний туризм як фактор регіонального розвитку |
| Other Titles: | Gastronomic Tourism as a Factor of Regional Development |
| Authors: | Семенюк, Лариса Леонтіївна |
| Keywords: | гастрономічний туризм регіональний розвиток внутрішній туризм |
| Issue Date: | 1-May-2025 |
| Publisher: | НУБіП України |
| Citation: | Семенюк Л. Гастрономічний туризм як фактор регіонального розвитку / Л. Семенюк // Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти : збірник тез доповідей IV-ої міжнародної науково-практичної конференції (30 квітня - 1 травня 2025 р.). – Київ : НУБіП України, 2025. – C. 128-131. |
| Abstract: | Гастрономічний туризм відіграє ключову роль у розвитку регіонального туризму та збереженні кулінарної спадщини, оскільки через унікальні місцеві страви та кулінарні традиції сприяє підтримці малих фермерських господарств, ресторанного бізнесу та виробників локальних продуктів, популяризації національних кулінарних традицій і розвитку місцевої економіки. У цьому контексті він виступає не лише засобом залучення туристів, а й важливим інструментом культурної та економічної політики регіонів. |
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31586 |
| Faculty: | Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій |
| Department: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
| Appears in Collections: | Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник тез 2025 НУБіП КГРСтТ.pdf | 3,61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.