Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єфременкова, Надія Андріївна | - |
dc.date.accessioned | 2016-12-07T13:20:59Z | - |
dc.date.available | 2016-12-07T13:20:59Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Єфременкова Н. А. Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу / Н. А. Єфременкова // Матеріали VIІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конференції "Сучасні економічні системи: стан та перспективи розвитку". – Хмельницький : ХКТЕІ, 2016. – С. 464-467. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211 | - |
dc.description.abstract | В статті розглядається вплив інноваційних технологій на споживні властивості одягу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ХКТЕІ | uk |
dc.subject | інноваційні техногії | uk |
dc.subject | споживні властивості | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.title | Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу | uk |
dc.title.alternative | Инновационные технологии как фактор достижения высокого уровня потребительских свойств одежды | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.contributor.altauthor | Ефременкова, Надежда Андреевна | - |
local.subject.section | Метрологія і стандартизація, контроль складу речовин | uk |
local.subject.faculty | Інститут комп'ютерних технологій та дизайну | uk |
local.subject.department | Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін | uk |
local.conference.location | Хмельницький | uk |
local.conference.date | 2016 | - |
local.conference.name | Сучасні економічні системи: стан та перспективи розвитку | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін (ДГД) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ХМЕЛЬНИЦЬК_май_2016_7_КОНФЕР.pdf | 119,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.