Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211
Title: | Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу |
Other Titles: | Инновационные технологии как фактор достижения высокого уровня потребительских свойств одежды |
Authors: | Єфременкова, Надія Андріївна |
Keywords: | інноваційні техногії споживні властивості якість |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ХКТЕІ |
Citation: | Єфременкова Н. А. Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу / Н. А. Єфременкова // Матеріали VIІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конференції "Сучасні економічні системи: стан та перспективи розвитку". – Хмельницький : ХКТЕІ, 2016. – С. 464-467. |
Abstract: | В статті розглядається вплив інноваційних технологій на споживні властивості одягу. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211 |
Faculty: | Інститут комп'ютерних технологій та дизайну |
Department: | Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін |
Appears in Collections: | Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін (ДГД) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ХМЕЛЬНИЦЬК_май_2016_7_КОНФЕР.pdf | 119,84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.