Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3512
Назва: Методы проектирования оборудования для холодного фальцевания текстильных изделий
Автори: Корнеенко, Д. В.
Сункуев, Б. С.
Ключові слова: creasing
textile
regimes
фальцевания
текстильные
режимы
фальцювання
текстильні
режими
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Корнеенко Д. В. Методы проектирования оборудования для холодного фальцевания текстильных изделий [Текст] / Д. В. Корнеенко, Б. С. Сункуев // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2012. - № 3 (65). - C. 13-18.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): У роботі наведені результати експериментального дослідження процесу холодного фальцювання текстильних виробів, які дають можливість задавати необхідні технологічні режими процесу, відповідн оз якими запропоновані науково обгрунтовані способи одержання конструктивних рішень робочих органів і механізмів обладнання для різних операцій холодного фальцування.
В работе представлены результаты экспериментального исследования процесса холодного фальцевания текстильных изделий, позволяющие задавать необходимые технологические режимы процесса, в соответствии с которыми предложены научно обоснованные способы получения конструктивных решений рабочих органов и механизмов оборудования для различных операций холодного фальцевания.
Тhe article it results of experimental investigation of cold creasing textile articles, for defining the necessary technological regimes of the process, according to which the it is proposed scientifically based methods for producing design solutions working parts of equipment and machinery for various operations of cold creasing.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3512
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V65_P013-018.pdf428,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.