Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3578| Назва: | Особливості моделювання тістомісильних машин в умовах підвищення ефективності виробництва |
| Автори: | Янаков, В. П. Олексієнко, В. О. Верхоланцева, В. О. |
| Дата публікації: | 2012 |
| Бібліографічний опис: | Янаков В. П. Особливості моделювання тістомісильних машин в умовах підвищення ефективності виробництва [Текст] / В. П. Янаков, В. О. Олексієнко, В. О. Верхоланцева // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2012. - № 1 (63). - C. 76-82. |
| Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
| Короткий огляд (реферат): | Публікація присвячена аналізу проблем інтенсифікації процесу замісу тіста, що сприяє скороченню технологічного ходу виробництва хлібопекарної продукції. Для вирішення цього питання потрібний детальний аналіз взаємозв'язків шляхів забезпечення скорочення часу обробки тіста і оцінці способів покращення якісних показників як тіста, так і хліба. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3578 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| V63_P076-082.pdf | 249,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.