Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3811
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОльшанська, О. В.uk
dc.date.accessioned2017-01-04T10:34:38Z-
dc.date.available2017-01-04T10:34:38Z-
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationОльшанська О. В. Формування освітніх програм нового покоління в контексті підвищення автономії університетів [Текст] / О. В. Ольшанська // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2016. - Спецвипуск : Ефективність організаційно-економічного механізму інноваційного розвитку вищої освіти України. - C. 427-433.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3811-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано основні засади формування бакалаврських та магістерських освітніх програм. Обґрунтовано необхідність підвищення їх якості з метою підготовки конкурентоздатних, висококваліфікованих фахівців. Зроблено висновок про те, що у підготовці освітніх програм необхідною є тісна співпраця професорсько-викладацького корпусу вишів з представниками бізнесу, що забезпечуватиме реалізацію ідеї студентоцентрованого навчання. Такий підхід до формування освітніх програм у вигляді нових спеціалізацій є можливим в умовах підвищення автономії університетів.uk
dc.description.abstractВ статье проанализированы основные принципы формирования бакалаврских и магистерских образовательных программ. Обоснована необходимость повышения их качества с целью подготовки конкурентоспособных, высококвалифицированных специалистов. Сделан вывод о том, что при подготовке образовательных программ необходимым является тесное сотрудничество профессорско-преподавательского корпуса с представителями бизнеса, что может обеспечить реализацию идеи студентоцентрированного обучения. Такой подход к формированию образовательных программ в виде новых специализаций является возможным в условиях повышения автономности университетов.ru
dc.description.abstractThe basic principles of Bachelor and Master degree programs have been analysed in the article. There has been taken into account the necessity of improving their quality to train competitive, highly skilled professionals. It has been concluded that in preparing educational programs it is necessary to have close cooperation of the teaching staff with business representatives that will ensure the realization of the idea student-centered training. Such approach towards educational programs formation in the form of new specializations is possible in terms of increasing the university autonomy.en
dc.languageuk
dc.subjecteducational programsen
dc.subjectstudent-centered trainingen
dc.subjectcompetence approachen
dc.subjectinterdisciplinary mobilityen
dc.subjectuniversity autonomyen
dc.subjectобразовательные программыru
dc.subjectкомпетентностный подходru
dc.subjectстудентоцентрованное обучениеru
dc.subjectмеждисциплинарная мобильностьru
dc.subjectавтономность университетовru
dc.subjectосвітні програмиuk
dc.subjectміждисциплінарна мобільністьuk
dc.subjectкомпетентнісний підхідuk
dc.subjectстудентоцентроване навчанняuk
dc.subjectавтономність університетівuk
dc.titleФормування освітніх програм нового покоління в контексті підвищення автономії університетівuk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorOlshanska, O. V.en
local.contributor.altauthorОльшанская, А. В.ru
local.subject.sectionЕфективність організаційно - економічного механізмуuk
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайнуuk
local.source.numberСпецвипускuk
local.source.seriesЕфективність організаційно-економічного механізму інноваційного розвитку вищої освіти Україниuk
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.subject.departmentКафедра бізнес-економіки та туризмуuk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра смарт-економіки (СЕ)
Ефективність організаційно-економічного механізму інноваційного розвитку вищої освіти України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf20161007_VI_P427-433.pdf206,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.