Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3879
Назва: | Особливості формування інтер'єру приміщень закладів громадського харчування при університетах |
Автори: | Щербак, О. В. Заварзін, Олег Олександрович |
Ключові слова: | eating at universities advanced technology structural changes classification of premises catering питание при университетах современные технологии структурные изменения классификация помещений общественного питания харчування при університетах сучасні технології структурні зміни класифікація приміщень громадського харчування |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Щербак О. В. Особливості формування інтер'єру приміщень закладів громадського харчування при університетах [Електронний ресурс] / О. В. Щербак, О. О. Заварзін // Технології та дизайн. - 2016. - № 3 (20). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2016_3_11. |
Source: | Технології та дизайн |
Короткий огляд (реферат): | Дана стаття висвітлює тему появи нових типів приміщень закладів громадського харчування при університетах. У статті аналізуються типологічні особливості закладів харчування при ВНЗ. Особлива увага в дослідженні приділена актуальним на сьогоднішній день питанням удосконалення та впровадження сучасних технологій для створення нових типів приміщень закладів громадського харчування при ВНЗ. На основі проведеного дослідження виявляється велика потреба у формуванні та розвитку принципово нових типів закладів громадського харчування при університетах. Данная статья освещает тему появления новых типов помещений общественного питания при университетах. В статье анализируются типологические особенности общественного питания при вузах. Особое внимание в исследовании уделено актуальным на сегодняшний день вопросам совершенствования и внедрения современных технологий для создания новых типов помещений учреждений общественного питания при вузах. На основе проведенного исследования оказывается большая потребность в формировании и развитии принципиально новых типов заведений общественного питания при университетах. This article covers the topic of new types of catering facilities at universities. This article analyzes the typological features of catering. Particular attention is paid to study important today to improvement and implementation of new technologies to create new types of catering facilities at universities. Based on the research a great need revealed for the formation and development of fundamentally new types of catering. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2016_3_11 https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3879 |
Розташовується у зібраннях: | Електронний науковий журнал «Технології та дизайн» Наукові публікації (статті) Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
td_2016_N3_11.pdf | 1,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.