Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3880
Title: Принципи формування інтер'єру приміщень сучасних студентських гуртожитків з використанням модульних меблів
Authors: Заварзін, Олег Олександрович
Черевач, В. В.
Keywords: interior design
hostels
principles of formation
modular furniture
organization of space
the current trend
дизайн интерьера
студенческие общежития
принципы формирования
модульная мебель
организация пространства
современные тенденции
дизайн інтер’єру
студентські гуртожитки
принципи формування
модульні меблі
організація простору
сучасні тенденції
Issue Date: 2016
Citation: Заварзін О. О. Принципи формування інтер'єру приміщень сучасних студентських гуртожитків з використанням модульних меблів [Електронний ресурс] / О. О. Заварзін, В. В. Черевач // Технології та дизайн. - 2016. - № 3 (20). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2016_3_12.
Source: Технології та дизайн
Abstract: У статті висвітлено питання принципів формування інтер’єру приміщень сучасних студентських гуртожитків з використанням модульних меблів. Окреслено сучасні тенденції щодо модернізації формування предметного середовища студентських гуртожитків.
В статье освещены вопросы принципов формирования интерьера помещений современных студенческих общежитий с использованием модульной мебели. Определены современные тенденции модернизации формирования предметной среды студенческих общежитий.
In the article the question principles of interior space modern dormitories using modular furniture. Outlined the current trends on the modernization of the formation of the substantive environmental dormitories.
URI: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2016_3_12
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3880
Appears in Collections:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)
Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
td_2016_N3_12.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.