Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3950| Title: | Інновації у виробництві панчішно-шкарпеткових виробів відомчого призначення |
| Authors: | Шлапак, О. С. |
| Issue Date: | 2011 |
| Citation: | Шлапак О. С. Інновації у виробництві панчішно-шкарпеткових виробів відомчого призначення [Текст] / О. С. Шлапак // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2011. - № 2 (58). - C. 191-195. |
| Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
| Abstract: | Проаналізовано світовий та вітчизняний досвід у виборі сировинного складу панчішно-шкарпеткових виробів з бактерицидними властивостями, методи антигрибкової та антимікробної обробки текстильних матеріалів. Проанализирован мировой и отечественный опыт в выборе сырьевого состава чулочно-носочных изделий с бактерицидными свойствами, методы антигрибковой и антимикробной обработки текстильных материалов. Analysis of global and domestic experience in the selection of raw hosiery with bactericidal properties, methods of antifungal and antibacterial treatment of textile materials. |
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3950 |
| Appears in Collections: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| V58_P191-195.pdf | 321,96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.