Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4346
Назва: | Особливості формування інтер’єру приміщень закладів громадського харчування при університетах |
Автори: | Щербак, О. В. Заварзін, О. О. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | КНУТД |
Бібліографічний опис: | Щербак О. В. Особливості формування інтер’єру приміщень закладів громадського харчування при університетах / О. В. Щербак, О. О. Заварзін // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 1 : Секція "Нові наукомісткі технології виробництва матеріалів, виробів широкого вжитку та спеціального призначення" : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 224. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4346 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ) Наукові розробки молоді на сучасному етапі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20160428-29_ТЕZY_V1_P224.pdf | 251,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.